Gruppen färdig till cupen./träning
2017-07-15 10:54
Gruppen lottad/träning inför cupen
Nu börjar det närma sig för avresa till cupen.

De tjejerna som tog med sitt häfte med information inför cupen har lite info där, de andra 13 som glömde sina så kommer jag lägga ut samma information nästa vecka.

Vi kommer starta med träning nu på tisdag 18/7 kl 18:30 till 20:30  på Ekbacken, väl där kommer vi tillsammans med tjejerna bestämma om hur ofta/länge och vilken dag som passar bäst. Vi har kommit överens om en träning i veckan fram till cupen. 


Information om nästa vecka.
2017-06-25 19:48
Kommande vecka kör vi ingen träning på tisdag, utan vi samlas på Onsdagen, 28/6 kl 17:00 i "nya södrastugan" vid Ekbacken.

Vi tänkte ha lite rolig avslutning så ta med följande, Träningskläder ( fotbollsskor & löparskor ) badkläder, så väljer vi aktivitet efter väder o vind, sedan tänkte vi prata lite om kommande cup och käka lite pizza efter, så ta med 100kr för evenemanget, så fixar vi resten.

//Ledarna

Insamling pantburkar/flaskor
2017-06-12 17:44

Nu är det äntligen dags för lite insamling till lagkassan.


Vi räknar med att det går åt lite fickpengar mm. till cupen i Helsingborg så vi tänkte köra en ride med insamling av pant.


Ställ påsar med pant som ni har samlat ihop av grannar/bekanta/farmor o farfar/mormor o morfar ja i stort sett all pant är välkommen, det går även bra med "fulburkar/importburkar" hemma hos Johan Fält Gustavsbergsvägen 15 i Arboga.


Sortera gärna burkar för sig och petflaskor för sig.


Senast inlämningsdag är Söndag 25/6 lagom efter midsommar då det av erfarenhet byggs på lite mer i förråden.

Och många har i skrivande stund precis avhandlat lite skolavslutningar mm..

Så vad passar inte bättre än att slippa stå på Ica o kladda i automaterna..


// Ledarna.

 
Sponsorer
Svenska Spel
BingoLotto
Facebook