Arboga Södra IF F-03/04
 
VIK - Arboga Södra 5-0
2017-04-29 17:43
Det var en solig men kall och väldig blåsig morgon när vi sladdade iväg mot västerås för seriepremiär mot vik.
När domaren blåser igång matchen så ser vi ganska direkt att vi möter ett motstånd som är mer "på tå" än vad vi är. Vik är 1:a, 2:a och ibland 3:a på bollarna oxå.  När det gått ca 15 min tycker vi ändå att vi börjar äta oss in i det. Vi skapar ett par hörnor och flyttar upp spelet på viks planhalva. Men mitt i det åker vi på en spelvändning på vår vänsterkant och efter ett inspel och lite kalabalik i straffområdet gör vik 1-0, tid 20 min. Resten av halvleken är ok från oss. Vi har även 1-1 inne som döms bort för offside, rätt eller fel det är omöjligt för oss att avgöra. Hollie har också ett kanonläge men målvakten räddar. Paus 1-0.
Vi är inte nöjda i paus. Vi känner att vi inte riktigt ligger nära och vi låter viks mittfält styra matchen. Vi hamnar som man brukar säga på mellis och vi varken pressar eller faller. Vi pratar även om att yttermittfält ska kliva in ett par steg för att underlätta för innermitt.
Andra halvlek startar och vi ser tyvärr ganska omgående att vi hänger inte med vik idag. 2-0 kommer redan efter 6 min i andra och när sen 3-0 oxå kommer i 63:e så går luften ur. Matchen slutar 5-0.
Vi gör ingen bra prestation idag. Samtliga spelare vet vi kan betydligt bättre än vad vi visade upp på Apalby. Det blev ett tydligt exempel på att vi kan inte gå in på 70% det är vik alldeles för bra för. Framför allt är det huvudet som inte är med idag. Eloge dock till kämparinsatsen. Alla vill och ger allt, men 11 mot 11 så behöver även det mentala vara påkopplat 100%, annars ger vi motståndarna för mycket yta och då passar dom bara förbi oss.
Vi tar lärdom av det här, lägger premiären bakom oss och blickar framåt mot nya utmaningar. vi vet vad vi kan det gäller att plocka fram det varje träning, varje match!

Ledarna genom Tobbe
Info till föräldrar
2017-04-25 18:32
Under dokument har jag nu lagt upp lite info till föräldrar. Det är lite ang match och träningstider, men oxå lite om hur vi kommer kalla till match. Vi har pratat med tjejerna om detta och ni föräldrar får gärna komma med frågor till oss. Ju mer kommunikation desto bättre. Vi vill undvika rykten och fel information.

//Ledarna genom Tobbe
Domarutbildningar
2017-04-24 16:29
För er som har anmält er till domarutbildning så har det nu kommit ett datum och tid:

Grundkurs 7-manna/Poolspel domare:

Plats: Vasagymnasiet Tid. 2/5 kl 17.30-21.00

Kursledare: Magnus Loman

Deltagare: F03/04: Juline Pallin, Hollie Sjöstrand, Maja Stolpe, Lovisa Tholin, Emma Kortene, Nea Eriksson, Stina Martinell, Jonna Karneryd, Felicia Dahlqvist, Linnea Johansson, Tova Andersson, Alva Hammarström, Johanna Nerman, Ronja Ahlberg, Ingrid Alsdal, Hanna Morris

P03: Darian Mathar, Douglas Haraldsson, Emrik Frödin, Hamzah Zeidan, Izacc Widin, Isaac Bauma, Leo Linder, Martin Göransson, Matteus Molin, Theo Matikainen, Viktor Holltoft, Viktor Köhler

P01:Wille Jakobsson, Samuel Martinsson

P02: Rikard Modigh


Grundkurs 11-manna:

Plats: Vasagymnasiet Tid: 30/4 9.00

Oliver Blixt, August Hedenström, Kevin Eriksson-Nyman, Tim Åberg, Tova Hietanen F03/04 , Dany Morris, Hanna Honk


 
Sponsorer
Svenska Spel
BingoLotto
Facebook