SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Södra Idrottsförening
Fotboll
P16
vs
Arboga Södra Idrottsförening
vsArboga Södra Idrottsförening

  INFORMATION

Matchstart:lör 10 juni, 13:00
Plats:Ringvallen IP (BK30 )
Samling:12:15, Vasahallen
Aktivitetsinfo: Hej alla fotbollsföräldrar!

Här kommer lite info om lördag 10/6.

Poolspel i Västerås på Ringvallen IP. Första matchen blåser igång 13:50. Vi kommer att ställa upp med 2 lag. Det finns inga fasta lag ännu, och vi kanske får kasta om lite mellan varje match om någon tappar sugen, behöver gå på toa eller vad som helst.

Vi kommer att samlas vid Vasahallens parkering klockan 12:15 och åka i samlad konvoj mot Västerås. Prata gärna med varandra sinsemellan och fråga om hjälp om det är någon som saknar bil.

Det har varit problem tidigare med match-ställ som inte återlämnats. För att göra det enkelt för er så kommer vi att dela ut matchkläder och de ska ges tillbaka innan man åker hem. Jag kommer att tvätta samt förvara dom.

SLUTLIGEN: Vi tar gärna emot mer hjälp av villiga föräldrar som kan hjälpa till på träningar och matcher. Hassan Kurtovic pratade med oss idag och han kommer vara med och hjälpa till. Det är EXTREMT välkommet.

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
BingoLotto
Facebook