SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Södra Idrottsförening
Fotboll
P08
Sammanfattning utav möte 1/3 -16
2016-03-02 21:14
Hejsan Allihopa!

Lite summering efter mötet igår... 

Vi kommer skaffa träningsset ifrån Macron (Innehåller overall+T-Shirt+Shorts+Strumpor) iår då grabbarna inte får några kläder längre utav Södra. Det kostar 950kr för medlemmar, men genom att vi jagar sponsorer och ev tar pengar ifrån lagkassan så blir summan lägre. Återkommer om exakta belopp när vi vet.

När det gäller jagande utav sponsorer så får vi inte jaga egna sponsorer innan 31/3 för att Södra själva jagar. Men när detta datum passerat så är det bara att börja jaga, och får ni tag på sponsorer hör av er till föräldragruppen (Kontakt Jennifer Berggren 0739220404).

Men till det VIGIKTIGASTE, träningsseten ska provas på ONSDAG den 9/3 kl 18.00. Observera att vi endast har 15min på oss att prova och är många barn så kom i tid!!

Sedan så drar vi igång träningarna nu i slutet på mars. Första och andra träningen blir 22/3 och 29/3 kl 16.30-17.30. Sedan ifrån tisdagen den 5/3 är tiden 16.45-17.45 och då kör vi tisdagar den tiden tills vi får gå på meken utomhus.

Poolspel iår ser lite annorlunda ut p.g.a att iår så är det Västmanlands Fotbolls Förbund som har hand om det, tidigare år är det Södra som har skött det mesta. Detta innebär troligen att det blir längre resor. Enligt deras hemsida är det prelimiära veckor för poolspel vecka 20,22,24 och 32,34,36. Vilken dag vet vi inte. Vi tränare har också några saker som upptäckte förra året gällande poolspel. Vi vill att föräldrarna ej står vid avbytarbänken då detta gör grabbarna okoncentrerade, vi kommer behöva ha hjälp av föräldrar vid bänken men då säger vi till. Sedan när vi hejar på grabbarna så ska det endast vara positivt och heja på laget.

Vi funderar på att sälja någonting (ex. Kakor, korv) för att få in mera pengar till lagkassan, har ni några bra förslag som drar in bra med pengar hör av er till föräldragruppen!

Mvh Tränarna
 
BingoLotto
Facebook