SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Södra Idrottsförening
Fotboll
Herrlaget
Fotboll i februari . . . .
2024-02-06 22:07

Februari månad och Arboga Södra IF herrlag laddar för Div 4 och fortsätter satsa långsiktigt på våra lokala förmågor. De senaste två åren har klubben genomgått en stor generationsväxling i Herrlaget där många yngre spelare fått chansen att spela både division 3 (år 2022) och senaste året Division 4. Det har varit ett stort och tufft kliv för många spelare att ta. Men också lärorikt där de verkligen fått insyn i vad som krävs när man tar klivet och spelar senior fotboll. Främst i det fysiska, men också taktiska spelet på planen.

 
Inför säsongen 2024 har laget förlorat tre spelare. Men majoriteten av spelarna som var med och såg till att vi avslutade med hela 7 segrar i följd under höstsäsongen 2023 är kvar. En säsong, som ni kanske minns hade en minst sagt tuff inledning, men där vi kämpade oss tillbaka och till sist slutade på en 6:e plats, endast 8 poäng efter seriesegraren. 
 
Truppen är i stora delar en mycket ung spelartrupp (fostrade i Arboga Södra IF) där alla verkligen visar att de vill vara med och med hög energi bidrar på träningar trots mörker, snö, kyla och regn så här på försäsongen. 
Vi ser fram emot att inom kort börja presentera spelarna för er. Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier.
 
BingoLotto
Facebook