SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arboga Södra Idrottsförening
Fotboll
F14/15
Välkommen till ASIF F14/15

På denna hemsida finner ni information som inte förändras speciellt mycket med tiden. 

Träningstiderna och matcher finner ni under rubriken "Kommande aktiviteter" här till höger. I normala fall så har vi under säsongen 2024 träning på Sturevallen kl 17:00-18:30 måndagar och onsdagar med start i maj. Kallelse till träningar skickas ut automatiskt via SportAdmin till alla som är registrerade i laget. Det är bra att svara på dessa kallelelser då det underlättar för ledarna att planera träningarna om de vet ungefär hur många som kommer.

 

Laget har en Facebook grupp som riktar sig till vårdnadshavara men det är inget krav att gå med i den gruppen även om det kan underlätta. Där finns det möjlighet att ställa frågor och kommunicera med varandra inom laget. Sök på Facebook efter en grupp som heter "Arboga Södra F14/15" ansök om att få komma med och vänta därefter på att någon ska godkänna att ni har där att göra sen är det bara att köra på. Observera att denna grupp alltså är till för vårnadshavare till spelare i ASIF F14/15 och alltså inte någon öppen grupp där det ges allmän information för utomstående.

 

Nya spelare är alltid välkomna så tveka inte att snöra skorna och komma ner till Sturevallen på våra träningstider.

 

Föräldramöte 1 maj
2022-04-29 09:00

Inledande föräldramöte inför vårsäsongen med F14/15. Mycket information så jättebra om ni prioriterar att komma. Okej att barn följer med men inte nödvändigt för dem. Gå även med i vår Facebookgrupp ”Arboga Södra F14/15” för mer löpande information. 
För er som varit med tidigare säsonger så har det gått ut en kallelse i SportAdmin. Svara även om ni inte kan eller ert barn slutat och ange gärna orsak i kommentar.

 

Inställd träning (26/5)
2021-05-26 09:15
Dagens träning är inställd pga vädret och gräsplanernas skick. Vi satsar vidare mot nästa vecka och hoppas på bättre förutsättningar då istället.

Hälsningar,
Ledarna F14/15
Inställd träning
2021-05-05

Dagens träning ställs in på grund av rådande väderlek.

För några barn är det premiär på en fotbollsplan när vi kör igång säsongen för F14/15. För barn i 6-7 års ålder är det meningen att fotboll ska vara förknippat med glädje och lek. Vi som ledare för Arboga Södra F14/15 ser gärna att det blir så många barn som möjligt på träningarna och ser en viss oro att om årets premiär sker idag så kan det vara avskräckande från att vilja spela fotboll. 

Nu siktar vi på premiär nästa veckan onsdagen den 12 maj istället.

Hälsningar,
Ledarna F14/15

 
BingoLotto
Facebook