Nu är tränarstaben klar!
2017-10-31 22:35
Mikael ”Charlie” Bengtsson, Salih Resulovic och Mikael Wiker
Ikväll har herrarnas tränare Mikael Wiker förlängt sitt kontrakt med ASIF. Vi kan dessutom nu officiellt välkomna Mikael ”Charlie” Bengtsson tillbaka till föreningen! Charlie var framgångsrik mittback i Södra i slutet av 80- och början av 90-talet. När han nu återvänder till föreningen gör han det i rollen som assisterande tränare till Wiker. Charlie kommer närmast från Fellingsbro GoiF, där han verkat i många år som både ungdomstränare och nu senast som tränare för herrlaget. Även vår fantastiske ”allt i allo” Salih Resulovic fortsätter i sin roll under nästa säsong. Nu börjar det tuffa arbetet att förbereda laget för spel i division 3!
Serieseger
2017-10-19 21:26
Grattis till seriesegern div 4 herrar.
Mycket bra jobbat.
Lycka till i Div 3.
Nu är nya Södrastugan invigd
2017-09-18 22:07
Fr v Lorenz Jokela, Therese Neuman, Milton Santos Robles och Ellie Johansson Wård.
Många samlades för att se nybygget.

2014 brann förra Södrastugan ner i en anlagd brand. Under lördagen, över tre år senare, var det invigning av den nya stugan. Det bjöds på tal, bandklippning, fika och visning av stugan.

Klubbens ordförande Ove Bergman hälsade de förväntansfulla besökarna välkomna under lördagen.

– Jag är en väldigt stolt ordförande, inte bara för verksamheten, utan även för det ni ska få se här idag, sa Bergman under invigningstalet.

Under lördagens tal berättade Bergman om den gamla stugan.

– Den 19 juni 2014 ringde räddningstjänsten och frågade om någon bodde i vår gamla stuga. Jag åkte dit och det tog väl en kvart innan jag fick frågan "ska vi släcka eller ska vi låta den brinna upp?". Det fanns bara ett svar, tyvärr, sa Bergman.

Han fortsatte:

– Mycket snabbt bestämde vi att bygga en ny stuga. Ekonomi är inte det enklaste när man bygger en stuga. Man behöver äga tomten, så vi köpte en ny tomt. Sedan har föreningens medlemmar, lag och privatpersoner gett oss en ordentlig slant. Vi har också fått pengar och bidrag, sa han.

Bergman passade på att hylla byggarbetarna som ligger bakom nybygget.

– Det har gjorts ett fantastiskt arbete. Jag är jättetacksam för det. Vi har saknat detta under tre år. Vi har saknat en mötesplats. Jag tror att vi kommer att ta igen det nu.

DENNIS JOHANSSON STRÖMBERG
Magazin24.se

Nyheter från våra lag
 
Sponsorer
Svenska Spel
BingoLotto
Facebook